Produse

Produse

Emabrill 500


Descrierea produsului: Email alchido-uretanic monocomponent, pe baza de rasini alchido-uretanice.

Caracteristici: - rezistenta buna la intemperii; - rezistenta buna in timp; - flexibilitate buna; - uscare rapida; - aderenta buna pe suprafete grunduite cu grund: alchidic, alchido-melaminic, alchido-acrilic, epoxidic. - aspect lucios.

Domenii de utilizare: Este utilizat ca strat final pentru protectia si decorarea suprafetelor metalice feroase sau din lemn, situate la interior sau exterior.

Produsul EMABRILL 500 este incadrat:  conform HG 735/2006, Anexa 1 pct. 1.1. in subcategoria  i – acoperiri performante monocomponente - acoperiri de performanta bazate pe produse peliculogene. Acestea sunt destinate pentru aplicari care necesitaperformanee speciale, cum ar fi finisarile anticorozive.  conform HG 735/2006, Anexa 2 pct. A, este incadrat la punctul :  i – Acoperiri performante monocomponente, produs gata pentru utilizare, strat de acoperire pe baza de solvent (SBS) cu valoarea limita maxima a continutului de compusi organici volatili de 500 g/l (de la data de 1.01.2010). Valoarea continutului de compusi organici volatili (COV) pentru produsul EMABRILL 500, produs gata pentru utilizare la dilutia maxima de 15% cu DERSOL (masa diluant/masa vopsea) este de maxim 500 g/l.

Producator: Swarko Vicas Targoviste