Produse

Produse

Vopsea silicatica pentru fatade


TIPUL PRODUSULUI

Vopsea lavabilă pentru faţade, hidrofobizata pe bază de silicat de potasiu, latex acrilic si stabilizatori organici. Este o vopsea ecologică.

PROPRIETĂŢI

* Produs anorganic, cu aspect mat, natural, cu rezistenţă foarte buna la murdărire şi la mucegăire.

* Penetreaza suprafata pe care se aplica pana la 6-7 mm, realizand o reticulare (legatura fizico-chimica) cu substratul mineral pe care se aplica.                                         

* Protejeaza foarte bine suprafetele pe care este posibil sa apara umiditate capilara, fiind mai rezistenta decit vopselele lavabile obisnuite, la variatiile de umiditate ale substratului.

* Se aplica numai pe tencuieli minerale de ciment, ciment-var, zidarii de gresie calcaroasa, zidarie de piatra naturala fara efluorescente, si pentru renovarea vopsitoriilor vechi minerale sau silicatice, rezistente.                        

* Pe suprafete nerezistente la silicatizare, de exemplu tencuieli de ipsos, placi de ipsos, placi de gips carton, vopseaua silicatica se poate aplica numai dupa ca in prealabil a fost aplicat un strat de Amorsa TUCAN, diluata 1/2 cu apa, si apoi un strat de grund silicatic diluat 1/1 cu apa.

* NU SE APLICA PESTE VOPSELE LAVABILE VECHI DEGRADATE, PESTE VOPSELE ALCHIDICE,  DE ULEI, SAU PESTE ALTE VOPSELE PE BAZA DE SOLVENTI.             

* Rezistă foarte bine la lumină naturală, raze UV, la intemperii, si la variatii de temperatura               * Prezinta excelenta permeabilitate la vaporii de apa, permitind peretelui sa respire, avand bune proprietati de izolare termica a structurii peretelui. 

DOMENII DE APLICARE              

o Recomandat pentru decorarea si protejarea constructiilor noi, restaurarea  constructiilor vechi, inclusiv cele de patrimoniu. Se aplica numai pe suporturi minerale.                                 

CONSUM SPECIFIC

Acopera 6 mp/kg/strat

METODE DE APLICARE

Pensula, rola, air - less

AMBALARE

 1l, 3l, 10l