Despre noi

Vopsele si grunduri profesionale de top

Lac parchet Tucan


TIPUL PRODUSULUI: Lac alchidic monocomponent, pe baza de rasini alchidice uretanizate, cu uscare rapida, utilizat pentru protectia pardoselilor si suprafe]elor din lemn, din locuinte si alte spatii cu trafic mediu.

PROPRIETATI: • Produs cu grad de luciu ridicat, rezistent în climate de tipul TA, TH, N, M. • Se foloseste, în principal, pentru protectia suprafetelor din lemn, atât ca grund de îmbibare cât si ca lac de protectie. • Rezista foarte bine la intemperii.

DOMENII DE APLICARE: Protectia lemnului în domeniul DIY, in special ca lac de parchet. Acoperiri decorative pe metale grunduite si vopsite, acoperiri decorative pe lemn, lac pentru cabane din lemn, lac pentru ambarcatiuni din lemn. Finisaje protectoare si decorative în domeniul DIY, mai ales pe suprafete din lemn (lacuirea usilor, tocariei, tâmplariei din locuinte, etc.).

CARACTERISTICI TEHNICE: Consum specific teoretic: 8 - 10 mp/l/un strat Se fabrica în diverse grade de luciu: lucios, mat Timp de uscare, la 20ºC: pentru reacoperire: 5 ore; total`: 24 ore. METODE DE APLICARE: pensul`, rol`, pistol cu aer comprimat. AMBALARE: 0,75L; 4L; 20L