Despre noi

Vopsele si grunduri profesionale de top

Lac colorat Tucan


TIPUL PRODUSULUI: Lac alchidal acrilat monocomponent colorat, cu uscare rapida, pentru tratarea suprafetelor din lemn la interior si exterior.

PROPRIETATI: • Produs cu grad de luciu ridicat, rezistent în climate de tipul TA, TH, N, M. Poate fi fabricat, de asemenea, în variante de semimat, mat. • Se foloseste pentru protectia suprafetelor din lemn, acolo unde se doreste ca fibra lemnului sa ramana vizibila. • Are rezistenta deosebita la radiatiile ultraviolete. • Rezistenta foarte buna la intemperii. • Se produce intr-o varietate de culori ce imita diverse nuante de lemn: incolor, alb, nuc, stejar deschis, stejar inchis, pin, tec, cires, pamânt verde, redwood deschis, redwood inchis, verde salcâm, mahon, padoc, palisandru.

DOMENII DE APLICARE: Protectia reperelor din lemn. Acoperiri de protectie si decorative pentru case din lemn, cabane. Poate fi aplicat si pe dusumele din lemn.

CARACTERISTICI TEHNICE : Lacul colorat TUCAN poate fi fabricat în variante cu diferite grade de luciu (lucios, semilucios, semimat, mat). Poate fi produs si în variante fungicizate.

Consum specific teoretic: 8 - 10 mp/l/un strat. Timp de uscare: la atingere: 1 or`, 20ºC; pentru reacoperire: 2 ore, 20ºC; total`: 12 ore, 20ºC.

METODE DE APLICARE: pensul`, pistol cu aer comprimat. AMBALARE: 0,75L; 4L; 20 kg